Oogpleisters

ORTOPAD® oogpleisters – NIEUW: Alle oogocclusiepleisters zijn nu gemaakt van zacht bamboevlies.

De ORTOPAD® oogpleisters zijn speciaal ontwikkeld voor occlusietherapie bij kinderen. Ze overtuigen niet alleen door de grote keuze aan kleurrijke motieven, maar ook door hun uitstekende kleefkracht en huidvriendelijkheid.

Als kinderen of baby's scheelzien, raadt de oogarts, in samenwerking met een orthoptist, vaak aan om tijdelijk één oog af te plakken met een speciale oogocclusiepleister. Op deze manier kan het gezichtsvermogen gericht getraind worden. Om deze therapie zo aangenaam mogelijk te maken voor de kleintjes zijn de ORTOPAD® oogpleisters voorzien van vele verschillende motieven, met voor elk wat wils. Alle ORTOPAD® oogpleisters zijn gemaakt van een huidvriendelijk vlies, zijn latexvrij en ze hebben door hun anatomische vorm met knipjes aan de neusbrug een perfecte pasvorm voor het gezicht van het kind. De speciale hotmeltlijm is hypoallergeen en kenmerkt zich door uitstekende adhesie-eigenschappen, maar tegelijk kan de pleister ook altijd gemakkelijk worden verwijderd.

Klik op de link om een video te bekijken waarin wordt uitgelegd hoe occlusiebehandeling werkt:

Noa de amblyope held

(Het audiospoor van de video is in het Frans, maar je kunt de ondertiteling activeren en vervolgens in de instellingen de ondertitelingstaal instellen op Nederlands.)

https://www.youtube.com/watch?v=DyAAoQYmpb0 *

* Wanneer u op de link klikt, verlaat u de website van Trusetal Verbandstoffwerk GmbH en wordt u doorgestuurd naar een externe webpagina.

Nadat u bent doorgestuurd, kunnen persoonlijke gegevens worden verzonden naar de aanbieder van het videoplatform YouTube, Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ierland; en er kunnen cookies worden ingesteld door de aanbieder. Het is daarom mogelijk dat de aanbieder je internetactiviteiten opslaat en je online-gedrag kan analyseren. Je kunt het privacybeleid van YouTube/Google vinden op: https://policies.google.com/privacy

ORTOPAD®-oogpleister correct opplakken

Download hier ons overzicht met alle ORTOPAD®-motieven die in België beschikbaar zijn

NIEUW: Alle oogocclusiepleisters zijn nu gemaakt van zacht bamboevlies

De duurzaamheid van onze producten ligt ons na aan het hart. Daarom hebben we gekozen voor de snelgroeiende grondstof bamboe als dragermateriaal voor onze oogpleisters. Het ontziet niet alleen het milieu, maar is ook huidvriendelijk, zacht en sterk.

Meer weten

Wenst u advies?

Collega's bewerking van de opdracht
Advies oogpleisters

Tel.: +49 5207 991688 - 903
info@ortopad.be

Door uw gegevens in te voeren en op te sturen verklaart u dat u ermee instemt dat we uw gegevens opslaan en verwerken om deze vraag te kunnen beantwoorden en verdere vragen te verwerken. Deze instemming kunt u op elk moment intrekken (recht op intrekking). Aanvullende informatie vindt u op onze pagina Gegevensbescherming. De link opent een nieuw venster.

* Verplichte informatie